Kinderatelier

Kinderactiviteiten in Museum Valse Kunst

Museum Valse Kunst in Vledder is erg leuk voor kinderen om te bezoeken. Dus wil je een gezellig gezinsuitje in Drenthe plan dan zeker een bezoek. In het kunstmuseum zijn diverse creatieve activiteiten voor kinderen. In het kinderatelier mogen jonge Picasso’s en enthousiaste kinderknutselaars meehelpen om de muurschildering over Karel Appel vrolijke kleuren te geven.

Kunstwerk maken in het Kinderatelier

Zijn je ouders of opa en oma wel heel erg lang bezig in het museum? Geen nood! Het kinderatelier zit in de nok van het kunstmuseum in Vledder. Daar kun je als beginnend kunstenaar laten zien dat jij dat ook wel kan. Alle materialen liggen voor je klaar. Op de muur is een kunstwerk in wording. Doe je best en maak het nog mooier. Succes!

Knutselen en kleuren in een kunstmuseum

Ook kunnen kinderen een kleur- en knutselplaat maken, vaak in het thema van de lopende expositie. Na afloop krijg je er ook nog een lekkere verrassing voor. In het kinderatelier liggen ook kleurplaten en er ligt allerlei materiaal om een eigen kunstwerk te maken. Bij de kassa liggen nog heel leuke kleur- en doeboekjes ‘Vals ABC’ klaar. Hierin vind je alles over valse zaken. Genoeg te doen dus!

Puzzeltocht in het museum

Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan kun je meedoen met de leuke puzzeltocht. Leerzaam en het levert een leuke verrassing op. Gratis te verkrijgen aan de balie.


Zit je effe stuk en verdien je een pauze? Dan kunnen je (groot)ouders aan de koffie en jij aan de frisdrank. Een uitje met kinderen, succes verzekerd.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten.
Gesloten.
11:00 – 17:00 uur
11:00 – 17:00 uur
11:00 – 17:00 uur
11:00 – 17:00 uur
11:00 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Museums Vledder toestemming deze gegevens alleen te gebruiken voor het verzenden van onze digitale nieuwsbrieven. U kunt zich altijd via de link onder aan de nieuwsbrief weer afmelden. Uw gegevens worden dan direct uit ons databestand verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Ja, ik geef me op voor de nieuwsbrief.