Vrijwilligers

Werken als vrijwilliger in ons museum

Werken in een ontspannen werksfeer voor (minimaal) één dagdeel in de week. Dat kan in Museum Valse Kunst. Draag je ons museum in Vledder een warm hart toe en heb je tijd en zin om vrijwilligerswerk te doen? Meld je dan gauw aan. Iedere vrijwilliger van ons museum krijgt een Drentse museumpas, met gratis toegang tot alle aangesloten Drentse musea. Ook organiseren we ieder jaar voor onze vrijwilligers een leuke activiteit. We zoeken vrijwilligers voor verschillende functies. Welke functie past het beste bij jou? Laat het ons weten.

Gastheren en gastvrouwen

In Museum Valse Kunst kun je aan de slag als gastvrouw of gastheer aan de balie, verkoper in de museumwinkel of (in de zomer) in de terrasbediening. Dat kan al voor één dagdeel in de week.

Vrijwilligers voor buitengebeuren

Houd je meer van het buitengebeuren, kom dan ons tuinteam versterken. Museum Valse Kunst heeft een prachtige, kleurrijke tuin. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij onderhoud en techniek, van schilderen tot elektra.

Vrijwilligers voor het bestuur

Het bestuur van Museum Valse Kunst bestaat ook uit vrijwilligers. Het huidige bestuur kan hierin zeker versterking gebruiken. Heb je ervaring als bestuurder of wil je juist ervaring opdoen ? Neem contact op voor een eerste kennismaking.

Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe, leuke uitdaging kom dan ons vrijwilligersteam versterken. Een unieke kans om kennis te maken met de geheimen van de Valse Kunst. Op een andere manier je steentje bijdragen als vrijwilliger? Laat het ons weten.

Bel voor meer informatie naar Museum Valse Kunst te Vledder (0521-383352 / 06-15573988) of stuur een e-mail naar info@museumvalsekunst.nl.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

weer open:

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten

30 maart ’24

Nieuwsbrief

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Museums Vledder toestemming deze gegevens alleen te gebruiken voor het verzenden van onze digitale nieuwsbrieven. U kunt zich altijd via de link onder aan de nieuwsbrief weer afmelden. Uw gegevens worden dan direct uit ons databestand verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Ja, ik geef me op voor de nieuwsbrief.