Open in de Kerstvakantie!

In de Kerstvakantie is het Museum geopend! Je kunt bij ons terecht op beide Kerstdagen en op Oud- en Nieuwjaarsdag. Ook de week na Kerstmis en na Nieuwjaar zijn onze deuren geopend van woensdag t/m zondag van 10 tot 17 uur.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten

Nieuwsbrief

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Museums Vledder toestemming deze gegevens alleen te gebruiken voor het verzenden van onze digitale nieuwsbrieven. U kunt zich altijd via de link onder aan de nieuwsbrief weer afmelden. Uw gegevens worden dan direct uit ons databestand verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Ja, ik geef me op voor de nieuwsbrief.